Płaska szyna usztywniająca typu splint

Szukaj

Informacje prawne

Informacje podstawowe

Właścicielem oraz administratorem sklepu WDImed jest:

WDImed Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Ul. Pastelowa 3 

70-704 Szczecin

NIP 9552302198

REGON 320938135

KRS 0000372756

Tel: 91 463 0571

Fax: 91 463 0478

Email: info@wdimed.pl

Osoba do kontaktu: Arkadiusz Kęsik

 

Polityka prywatności

Firma WDImed Sp. Z o.o. gwarantuje ochronę danych osobowych klienta podawanych podczas rejestracji.

Nasza strona używa pliki cookie (ciasteczka) w celu swiadczenia usług i statystyki. Możesz zmienic ustawienia swojej przeglądarki aby blokować pliki cookie

 

Przetwarzanie danych osobowych podlega wymogom Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych, powszechnie zwanego „RODO” Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych.

  1. Pozyskaliśmy Państwa dane w związku z zakupami w naszym sklepie internetowym.

  2. Firma WDImed Sp. z o.o. jest administratorem Państwa danych, z tego względu jest odpowiedzialna za ich przetwarzanie zgodnie z RODO i innymi obowiązującymi przepisami prawa chroniącymi dane osobowe.

  3. Można kontaktować się z firmą WDImed Sp. z o.o. w sprawie danych osobowych, poprzez przesłanie korespondencji na adres WDImed Sp. z o.o. ul. Pastelowa 3, 70-704 Szczecin , wysłać e-mail: info@wdimed.pl lub fax: 91 463 04 78.

  4. Celem przetwarzania danych jest zawarcie i wykonanie umowy, której Państwo są stroną.

  5. Podstawą do przetwarzania tych danych jest ich konieczność do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na WDImed Sp. z o.o. zwłaszcza w stosunku do wystawiania i przechowywania faktur oraz dokumentów księgowych, udostępnianie danych uprawnionym organom państwowym na podstawie przepisów prawa, na przykład podatkowych i rachunkowych.

  6. Podanie danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy.

  7. Dane osobowe pozyskane do zawarcia umowy mogą być udostępniane następującym rodzajom odbiorców:

  • Podmiotom umożliwiającym transport towarów.

  • Podmiotom świadczącym usługi doradcze.

  • Podmiotom świadczącym nam usługi informatyczne.

    8) Zgromadzone dane przetwarzamy przez czas zawartej z Państwem umowy i przez okres wymagany przez przepisy prawa.

  1. Osobom których dane są przetwarzane przez WDImed Sp. z o.o. Przysługują prawa wynikające z rozporządzenia RODO:

  • Prawo do dostępu do danych osobowych.

  • Prawo do usunięcia danych osobowych „prawo do bycia zapomnianym”

  • Prawo do sprostowania nieprawidłowych lub niekompletnych danych osobowych.

  • Prawo do żądania ograniczenia przetwarzania danych osobowych.

  • Prawo do przeniesienia danych.

  • Prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

  • Prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.



 

Pomysł i wdrożenie

A.Kęsik

Licencja:

Ten sklep został wykonany przy użyciu PrestaShop™ - oprogramowanie na licencji Open Software License (OSL) v. 3.0.


Koszyk  

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Koszyk Realizuj zamówienie

Szukaj